Multatuliteater – Plus

De 18-jarige Jake verhuist met zijn ouders naar de andere kant van het land, net wanneer hij zijn laatste schooljaar ingaat. Hij maakt nieuwe vrienden, wordt verliefd, gaat op zoek naar zichzelf. Maar net wanneer hij denkt dat alles goed gaat, zet één gebeurtenis zijn wereld op zijn kop…

Meer informatie: https://multatuliteater.be/producties/plus/

Deze voorstelling wordt gemaakt en gespeeld door jongvolwassenen. Multatuliteater wil met deze voorstelling jonge mensen ondersteunen in de ontwikkeling van hun talent.

Op donderdag 17 en 24 november wordt er na afloop van de voorstelling een nabespreking gepland met de acteurs en de regisseur. De leden van de cast zullen hierin getuigen over hun verhaal maar er is zeker ook ruimte voor vragen vanuit het publiek.

Een woordje van de regisseur over de productie: “Het is zo belangrijk voor jongeren om zichzelf te kunnen zijn. Hiervoor is het essentieel dat ze zich in een veilige omgeving bevinden. Helaas wordt dit vaak bemoeilijkt door een lastige thuissituatie, problemen op school, niet goed in je vel zitten,… Ik hoop met dit stuk enkele van deze thema’s aan te kaarten. Zaken die mij nauw aan het hart liggen, op een laagdrempelige manier gebracht met een humoristische toets.”