Schakelprogramma

Schakelprogramma Master Gender en Diversiteit

Het schakelprogramma geeft toegang tot de Master Gender en Diversiteit. Het schakelprogramma wordt ingericht door de UGent, Faculteit Letteren en Wijsbegeerte.

Programmawijzigingen: vanaf AJ 21-22 zijn er enkele programmawijzigingen. Een overzicht en meer info vind je hier.

Doelgroep

Het schakelprogramma is toegelaten voor studenten met een professionele bachelor in de studiegebieden:

  •   Onderwijs
  •   Sociaal-agogisch werk
  •  Handelswetenschappen en bedrijfskunde
  •  Gezondheidszorg

Via de UGent studiekiezer kun je bekijken welke richtingen er precies onder deze twee studiegebieden vallen.

Via onderwijskiezer kan je nagaan welke richtingen onder de professionele bachelors Onderwijs en Sociaal-agogisch werk vallen.

Startdag/Welkomstmoment

Op 21 september 2021 van 9u30-11u30 zal er een welkomsmoment georganiseerd worden voor de studenten van het schakelprogramma Gender en Diversiteit (Aud 1 Jan Broeckx, Blandijn). Hier wordt informatie gegeven over de samenstelling van het programma, de trajectopbouw en het registreren van curriculum in Oasis. Aansluitend op het infomoment volgt er een rondleiding in de facultaire bibliotheek.

Programma en lesrooster

Het schakelprogramma kan gevolgd aan de Universiteit Gent.

Informatie over het programma en de individuele cursussen van het schakelprogramma valt online te raadplegen in de studiekiezer. Het lesrooster per semester zal je bij start van academiejaar als pdf ook kunnen downloaden op homepagina ‘programma’ van de studiekiezer.

In het lesrooster worden de lokalen vaak aangeduid met afkortingen. Via deze link kan je een overzicht raadplegen waarvoor de afkortingen staan. Wijzigingen in lokalen of tijdstip zijn mogelijk, dus kijk het lesrooster en zeker de aankondigingen via Ufora-cursussite regelmatig na.