Schakelprogramma

Schakelprogramma Master Gender en Diversiteit

Het schakelprogramma geeft toegang tot de Master Gender en Diversiteit. Het schakelprogramma wordt ingericht door de UGent, Faculteit Letteren en Wijsbegeerte.

Doelgroep

Het schakelprogramma is toegelaten voor studenten met een professionele bachelor in de studiegebieden:

  •   Onderwijs
  •   Sociaal-agogisch werk

Via de UGent studiekiezer kun je bekijken welke richtingen er precies onder deze twee studiegebieden vallen.

Via onderwijskiezer kan je nagaan welke richtingen onder de professionele bachelors Onderwijs en Sociaal-agogisch werk vallen.

Startdag/Welkomstmoment

Op 15 september 2020 van 15u-16u zal er een online  welkomsmoment georganiseerd worden voor de studenten van het schakelprogramma Gender en Diversiteit. Hier wordt informatie gegeven over de samenstelling van het programma, de trajectopbouw en het registreren van curriculum in Oasis. Via onderstaande link kunnen jullie deelnemen:

Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering

Startdag gemist? Bekijk hier de ppt.

Programma en lesrooster

Het schakelprogramma kan gevolgd aan de Universiteit Gent.

Informatie over het programma en de individuele cursussen van het schakelprogramma valt online te raadplegen in de studiegids.

Ook het lesrooster kan online worden geraapleegd via de studiegids (zie keuzemenu rechts). Wegens COVID-19 zullen de lesroosters pas beschikbaar zijn vanaf 15 september.

In het lesrooster worden de lokalen vaak aangeduid met afkortingen. Via deze link kan je een overzicht raadplegen waarvoor de afkortingen staan. Wijzigingen in lokalen of tijdstip zijn mogelijk, dus kijk het lesrooster en zeker de aankondigingen via Ufora-cursussite regelmatig na.