Avant-première “Girl” op 14 oktober

De veelgeprezen film ‘Girl’, die vanaf 17 oktober 2018 in de bioscoop te zien is, kwam tot stand mede dankzij het Transgender Infopunt en de expertise van het transgender onderzoek van de Universiteit Gent. Dit wetenschappelijk onderzoek is van groot belang voor de ondersteuning van jaarlijks ruim 1.400 individuen en maatschappelijke actoren met allerlei vragen over het transgenderthema.

Om mensen zoals Nora Monsecour, op wie de film ‘Girl’ geïnspireerd is, nog beter te ondersteunen doen we een beroep op jou.

Op 14 oktober 2018 om 10u30 kan je de film ‘Girl’ van de Vlaamse regisseur Lukas Dhont in avant-première bekijken tijdens een benefietvoorstelling in Kinepolis Gent. In aanwezigheid van regisseur Lukas Dhont (regisseur) en Nora Monsecour (op wie de film is gebaseerd), alsook prof. Guy T’Sjoen en prof. Joz Motmans van het Transgender Infopunt en bezielers van transgender onderzoek.

Een ticket kost 25 euro en de opbrengst gaat integraal naar het UGent transgender onderzoek. Tickets bestellen doe je via deze link.

Meer informatie: http://transgenderinfo.be/avant-premiere-girl-op-14-oktober/