Uitnodiging voor jongeren (15-30) om deel uit te maken van de IYAFP-familie (SRHR)

Wat is IYAFP? In het kort is IYAFP een internationale organisatie waarbij onderwerpen rond seksuele en reproductieve gezondheid en rechten (SRHR) behandeld worden door jongeren, voor jongeren (15-30 jaar). Het is een netwerkorganisatie die jongeren wilt helpen om een positieve impact te verwezenlijken op vlak van SRHR zowel lokaal, nationaal als internationaal.

IYAFP werkt met jongeren uit verschillende domeinen. Dit kunnen grassroot-activisten zijn, AIDS-advocacy, feministen, mensen uit de LGBTQI-community of uit allerlei andere jongerenorganisaties zoals bijvoorbeeld de Jeugdraad. Dit zorgt voor een diverse en dynamische groep waarbij we informatie die relevant is voor jongeren gemakkelijk met elkaar kunnen delen en onze eigen jonge geesten laten werken op ideeën voor projecten die anders het licht niet zouden zien.

Interesse om lid te worden? Bekijk dan zeker deze link, waar je je kan inschrijven als lid voor IYAFP! Inschrijven kan nog tot eind mei, maar ook in november 2018 is er een moment waarop jongeren zich kunnen inschrijven.