KVS-productie ‘SLOW#1’

De nieuwste KVS-productie ‘SLOW’ is een frisse Slam performance over Moslimfeminisme en eindigt met een boeiend debat over dit brandend actuele thema!

Artieste Sabrina Mahfouz is de eerste centrale gast van ‘SLOW’, en opent op 25 en 26 november deze bijzondere reeks. KVS nodigt voor de SLOW-reeks telkens één artiest uit die graag het debat aangaat, en wiens artistieke oeuvre doordrongen is van actuele maatschappelijke problematieken. Na een paar weken residentie komen zij naar buiten met een voorstelling die geïnspireerd is op hun verblijf in het multiculturele Brussel.

Slam-artieste Sabrina Mahfouz verbleef drie weken in onze Europese hoofdstad, en creëerde een voorstelling die gaat over de positie van de Moslimvrouw in hartje van Brussel. Deze Brits-Egyptische schrijfster, dichteres, performer en theaterauteur belooft er een bijzondere en surreële, maar ook inhoudelijk sterke voorstelling van te maken!

Na de voorstelling kan je een panelgesprek bijwonen dat wordt gemodereerd door journaliste Najet Boulafdal, waarin verschillende feministen deel nemen aan het debat. Met veel plezier nodig ik jullie dus uit om bij deze voorstelling én het panelgesprek aanwezig te zijn. Via de link kan je de namen van de panelleden vinden, en ook de audioblog over Moslimfeminisme opvolgen.

Meer info: http://www.kvs.be/nl/slow-01​