Buitenlandse Stage tijdens en na de studies

UGent – International Days – 24 en 25 oktober 2016

UGent International days okt2016Op de International Days staat de buitenlandse ervaring in de kijker. Op 24 en 25 oktober 2016 wordt een waaier aan buitenlandopties voorgesteld via infosessies, infostands en informele gesprekken met ervaringsdeskundigen. Het programma wordt opgesplitst in twee delen, voor het programma en inschrijving klik op de dag van jouw keuze:

  • Maandag 24 oktober  (Het Pand) staan internationaliseringsmogelijkheden TIJDENS de studies centraal. Maak voor het eerst kennis met je buitenlandse opties tijdens een oriënteringssessie of bereid je concreet voor op je internationale ervaring tijdens de verdiepingssessies.
  • Dinsdag 25 oktober  (Het Pand) staat in het teken van internationaliseringsmogelijkheden NA de studies. Of je nu kiest voor studies, stage of werk, voor elk van deze opties worden een aantal mogelijkheden toegelicht.

Facultaire infosessie Letteren & Wijsbegeerte

Maandag 7/11/2016 – 19.30 uur – Blandijnberg 2, Auditorium D

Tijdens deze facultaire infosessie wordt dieper ingegaan op de mogelijke bestemmingen, de specifieke facultaire aanvraagprocedure, enz.
Voor infosessie op andere faculteiten, klik hier.

Naar het zuiden met VLIR-UOS reisbeurs

Een reisbeurs van VLIR-UOS is een financiële vergoeding van €1000 voor studenten aan een Vlaamse universiteit of hogeschool om een individuele studiereis (Stage) te maken naar één van de 32 landen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.
Voor overzicht van beschemmingen, klik hier.