Nuttige documenten en links

 Nuttige documenten

Bijzonder statuut/werkstudent

Stap 1: statuut/attest aanvragen via UGent (via Oasis)

  • klik hier voor meer info BST
  • klik hier voor meer info werkstudentenstatuut

Stap 2: faciliteiten aanvragen

  • UGent: zie bovenstaande webpagina’s

Het UGent-attest is geldig in alle partnerinstellingen, dus stap 1 dient enkel te gebeuren via UGent. De faciliteiten moeten wel per partnerinstellingen aangevraagd worden. Via onderstaande documenten kunnen de procedures per partnerinstelling geraadpleegd worden. Wees atttent voor de deadlines!

Nuttige links

Afgestudeerd aan de Master gender en diversiteit? Registreer je op infinitum.ugent.be en blijf in contact met mede-alumni!

Sophia, Belgisch netwerk voor genderstudies. Sophia organiseert oa. lezingen, conferenties, en houdt je op de hoogte van wat er gebeurt over genderstudies in België en international, zie de Sophia nieuwsbrief. Zie ook de Gids genderstudies.

Rosa, bibliotheek, documentatiecentrum en archief voor gelijke kansen m/v, feminisme en gender. De Rosa bibliotheek bevindt zich in Zennestraat 40, 1000 Brussel. Je vindt hier allerlei boeken (ontlenen is mogelijk), documentatie, en ook literatuurlijsten in het vakgebied genderstudies en je kan er ook werken in de leesruimte (open ma-do van 10.00-17.00). Zie de online catalogus.

ATGENDER: The European Association for Gender Research, Education and Documentation

DiGeSt: Journal of Diversity and Gender Studies