Inschrijving

Inschrijving 2017-2018

De master Gender en Diversiteit is een interuniversitaire master en wordt gecoördineerd aan de UGent, Faculteit Letteren en Wijsbegeerte. Daarom moet je je allereerst inschrijven aan de UGent.

Informatie over de procedure van inschrijving aan de UGent kan je nalezen via deze link. Je kan je alvast online registreren als student bij de Master Gender en Diversiteit via deze link.  Vervolgens kom je langs in Gent om je definitief in te schrijven. Dat kan vanaf 3 juli 2017 tem 29 september 2017 (werd op 22/9 verlengd tot 29/9). Meer informatie over laattijdige (her)inschrijving, kan je via deze link raadplegen. Na inschrijving dien je – via oasis.ugent.be – jouw curriculum samen te stellen en voor te leggen ter goedkeuring (deadline 10 oktober 2017 – meer info via deze link).

Om toegang tot de faciliteiten van de andere instellingen te krijgen, inclusief elektronische leerplatforms van stam- en keuzevakken moet je je ook als GASTSTUDENT inschrijven bij de partnerinstellingen. Als de inschrijving aan de UGent in orde is, dien je dit zo vlug mogelijk te regelen. Het inschrijven als gaststudent aan de andere instellingen brengt geen extra kosten met zich mee.

Bij inschrijvingen als gaststudent heb je vaak je UGent inschrijvingsbewijs nodig. Dit bewijs kan je vanaf de dag na inschrijving zelf downloaden en afdrukken vanuit oasis.ugent.be (inloggen met jouw accountgegevens). Neem je bewijs mee naar de andere instellingen.

Aan de UHasselt, de Universiteit Antwerpen en de VUB kan je je online inschrijven als gaststudent. Zie voor de nodige informatie:

Aan de KU Leuven dien je online de voorinschrijving te voltooien (zie dit document voor bijkomende toelichtingen). Daarna moet je persoonlijk langsgaan om je definitief in te schrijven als gaststudent. Info over waar, hoe en wanneer inschrijven vind je hier. Als je in het voorgaande jaar nog student was aan de KU Leuven, dan kan het ook nog online.

————————————————————————————————————————